1 Ander Festival - Puur en grenzeloos

Word Vriend van 1 Ander Festival!

Wil je je steentje bijdragen aan een prachtig festival, dat helemaal in het teken staat van tolerantie, duurzaamheid en vrijheid? Word Vriend van 1 Ander Festival! Het 1 Ander Festival is een gratis multicultureel festival, met muziek en theater uit verschillende delen van de wereld. In de afgelopen decennia's hebben we artiesten ontvangen uit meer dan 60 landen. Naast muziek en theater zijn er een Feelgood Markt, foodtrucks en een Kinderplein. Word Vriend en help ons dit mooie festival mogelijk te maken!

Waarom Vriend worden van 1 Ander Festival?

  • De organisatie van 1 Ander Festival is 100% vrijwilligerswerk. Je bijdrage gaat dus rechtstreeks naar de artiesten en andere inkoop. Er blijft niks aan de strijkstok hangen!
  • Draag je steentje bij aan tolerantie, duurzaamheid en vrijheid; de kernwaarden van het festival.
  • Als (zakelijke) Vriend krijg je ook iets terug: van exposure op ons festivalterrein (ongeveer 5000 bezoekers) tot vermelding op de poster, aandacht op social media of een artikel in onze festivalkrant. Wij gaan graag met je in overleg over wat bij je bedrijf of organisatie past.
  • Stichting Anders, de organisatie achter het festival, heeft een erkende ANBI-status.

Naast de organisatie van 1 Ander Festival doet Stichting Anders nog meer: zo organiseren we 1 Ander in het Onderwijs. Op vrijdag workshops, waar ongeveer 750 basisschoolleerlingen aan deelnemen, en bieden we maatschappelijke stages en Halt-plaatsen.

Bij alles wat wij doen, streven we naar 100% duurzaam en 100% fairtrade. Daarbij werken we onder andere samen met Phoenix Cultuur, Skopos, Cultuurkade, Vluchtelingenwerk, Fairtrade groep Meierijstad, Amnesty International, Bibliotheek de Meierij, Energie Coöperatie Meierijstad, Beholders; en Fabriek Magnifique. 

 

Wil je ook vriend worden? 

Vul dan de volgende velden in. Of neem voor zakelijke sponsoring contact op met het bestuur via bestuur@stichtinganders.nu

Je roepnaam
tussenvoegsels en anchternaam
Straatnaam huisnummer en evt. toevoeging
Aanvinken welke van toepassing zijn
Aanvinken welke van toepassing zijn
Bij en donatie van € 100 of meer, kunt u een vermelding krijgen van uw naam of bedrijfslogo op een houten bordje.