logo 1anderfestival

Enirgy hoofdsponsor 1 Ander Festival 2023


box-img

Met trots kunnen we mededelen dat Enirgy dit jaar voor het eerst hoofdsponsor is van 1 Ander Festival. "Wij dragen 1 Ander Festival een warm hart toe", vertelt Bart-Jan van Alebeek, eigenaar van Enirgy. "De kernwaarden van het festival zijn tolerantie, duurzaamheid en vrijheid. Wij vinden elkaar vooral in de waarde 'duurzaamheid', maar worden uiteraard ook erg enthousiast van de andere waarden. We vinden het fijn om een steentje bij te kunnen dragen aan dit waardevolle festival!"

Bij Enirgy draait alles om energie. Positieve energie. Wonen en werken met respect voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee. Enirgy biedt allerlei oplossingen voor het duurzaam en rendabel inrichten van je energiebehoefte. Stap voor stap verduurzamen of juist in één keer… het kan allemaal. Bij hen vind je alles onder één dak!

"Ons festival heeft als onderliggend doel om bezoekers te inspireren om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken", vult Luc van Nieuwburg van 1 Ander Festival aan. "Wij zijn als organisatie dan ook bijzonder blij en trots om Enirgy te verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor. Ook Enirgy wil de bewoners van Meierijstad en omgeving inspireren om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de eigen leefomgeving. Twee Schijndelse organisaties met een gedeelde drive hebben elkaar gevonden. 1 Ander Festival kijkt uit naar deze prachtige lokale samenwerking met een mondiale blik."

Meer weten over enirgy? Check hun website hier!