Maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale ervaring met VIB - een grensverleggende formatie die moeiteloos switcht van het ene uiterste naar het andere! De band bestaat uit drums, een sousafoon, trompetten, trombones, hoorns en een bugel. Deze jonge talenten uit Veghel weten het publiek recht in de ziel te raken.

VIB neemt je mee op een reis vol orkestrale en filmische composities, waarbij ze de traditionele New Orleans brass nieuw leven inblazen en geen enkel goed potje rock-'n-roll uit de weg gaan! Onder leiding van dirigent Marc van Kessel brengt deze 16-koppige band een mix van muzikaliteit en sfeer naar het podium.

Met hun unieke sound en grenzeloze creativiteit hebben ze niet alleen Veghel weten te betoveren, maar ook jazzlegende Eric Vloeimans! Samen hebben ze opgetreden bij evenementen zoals 'Vrije Geluiden' op NPO 1 en in het Muziekgebouw Eindhoven tijdens de opening van het concertseizoen. En de festivalpodia hebben ze ook niet geschuwd, met optredens op onder andere Jazz in Duketown en Fabriek Magnifique.

Bereid je voor om weggeblazen te worden door de muzikale kracht van VIB op het 1 Ander Festival. Mis het niet!Powered by

phoenix cultuur logo