Het moment van ontmoeting is aangebroken!

Verschillende groepen willen elkaar beter leren kennen: jongeren, senioren, Oekraïense vluchtelingen, nieuwkomers, expats, arbeidsmigranten, een smeltkroes van culturen.

Stichting Vrienden van Poehaa organiseert "Ontmoetingen tussen bewoners en nieuwkomers". Een feest van cultuur, eten, muziek en circus, met als doel verbindende ervaringen te creëren. Culinaire zaken, lastige vragen en kunstuitingen komen samen.

Wat gaan we doen?

We maken een buurtplein tot huiskamer, een groene oase van rust en ontmoeting. Een plek van verdieping en welzijn, om de verbondenheid van bewoners te versterken.

Om alle ontmoetingen te ondersteunen en te begeleiden zijn er optredens van vertellers, circusacts, een wereldbioscoop, 80 beeldverhalen, een inspiratiemuseum, muziek en proeverijen. Hiermee zorgen we ervoor dat mensen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen.

Dit alles vind je bij de Pop Up - Verhalen der Ontmoeting, een hoogtepunt van de 29e editie van het 1 Ander festival in het Schijndelse Kloosterpark, op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024.

Zorg dat je erbij bent! Het wordt heel leuk namelijk!