logo 1anderfestival

Dansers, jonge muzikanten en bosbeesten maken!

Phoenix Cultuurplein 1 ander Festival Schijndel gevuld met mooi en divers programma

In samenwerking met het 1 Ander Festival presenteert Phoenix Cultuur op 11juni opnieuw haar talenten op het Phoenix Cultuurplein. Bezoekers kunnen genieten van mooie dans- en muziek optredens en creatieve workshops!

Het Phoenix Cultuurplein is inmiddels niet meer weg te denken van het 1 Ander Festival. Een mooie centrale plek op het festivalterrein in waar Phoenix Cultuur laat zien wat ze allemaal te bieden heeft. Met verschillende dansoptredens, concertjes van popbands, creatieve activiteiten en meer, maken de festivalbezoekers kennis met de veelzijdigheid en het bijzonder brede aanbod.

De ballerina’s en musicaldanseressen van docenten Elmira van Maris en Marloes Schellekens starten het programma op het plein met hun mooie performances. Daarna kan het publiek gaan genieten van verschillende bandoptredens op het muziekpodium en van Samba Felicidades op het plein. In de mobiele smederij zijn de smeden van Phoenix Cultuur aan het werk om dit mooie ambacht te demonstreren en te vertellen over het cursusaanbod in de grote smederij op de Noordkade. In het bos naast het plein zijn de beeldende docenten van de Phoenix kinderateliers te vinden. Zij gaan met de bezoekende kinderen echte Bosbeesten maken.

Het Phoenix Cultuurplein is op 11 juni geopend vanaf 13:30 tot 19.00 uur. Kijk voor meer informatie over Phoenix Cultuur en het gehele aanbod op www.phoenixcultuur.nl