Maak je klaar om weggeblazen te worden door de aanstekelijke energie van Fieldtrip op het 1 Ander Festival! Al sinds 2016 staan deze vijf muzikale dynamo's zij aan zij, klaar om elk evenement te transformeren in een onvergetelijk feest. Met een repertoire dat alle hoeken van het muzikale spectrum bestrijkt, zijn ze de ultieme feestmakers voor elke gelegenheid.

Ontmoet Floor, Renee, Thomas, Hielke en Mees - een perfecte mix van talent, charisma en puur plezier. Onderschat nooit de kracht van deze twee dames, die moeiteloos hun mannetje staan ​​tussen de heren en samen een onverslaanbaar team vormen.

Of ze nu optreden op een groot podium of de sfeer opwarmen in een intieme kroeg, Fieldtrip zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Met hun kenmerkende mix van enthousiasme, humor en muzikaliteit weten ze elk publiek te betoveren en mee te slepen in hun muzikale avontuur.

Dus pak je dansschoenen en bereid je voor op een rit vol plezier en opwinding, want Fieldtrip staat klaar om jou te laten swingen en zingen op het 1 Ander Festival!Powered by

phoenix cultuur logo