We zijn enthousiast om je kennis te laten maken met onze foodtruck: De Snoepfabriek! Als echte liefhebbers van festivals, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. En daar willen wij graag een bijdrage aan leveren. Onze foodtruck is gevuld met de heerlijkste snoepattracties, zoals suikerspinnen, popcorn en zelfvulbare snoepzakjes. En, niet te vergeten, onze lolly's.

We hebben onze foodtruck nog beter gemaakt! We hebben hem volledig opgefrist om nog meer beleving toe te voegen aan de bezoekers. We willen namelijk zorgen dat jouw bezoekers zich onderdompelen in een wereld vol snoep, plezier en vermaak bij onze Snoepfabriek. Door de nostalgische look, de producten die in echte glazenpotten te zien zijn en de snoepchefs die met heel veel zorg een zakje snoep voor je klaarmaken, zorgt de Snoepfabriek voor een hele beleving aan ieder bezoek.

Wij verzorgen de zoete kant van jouw festival, dus laat De Snoepfabriek de suikerkick naar jouw evenement brengen. Als bezoekers zich verdringen bij onze foodtruck, willen ze steeds weer terugkomen voor meer. Dus, waar wachten we nog op?