Stap binnen in de wereld van Burtsko, dé upcoming band van Nederland die Nederlandstalige poprock naar een nieuw niveau tilt! Deze vier vrienden, verspreid over verschillende uithoeken van Nederland, bundelen hun krachten om een golf van optimisme te verspreiden in de muziekscene.

Bastiaan van Ommen bespeelt de bas. Hij laat niet alleen de diepe tonen van de basgitaar trillen, maar ook de diepste gevoelens weet te raken met zijn stem. Hij is de motor van het ritme, altijd klaar om de dansvloer tot leven te brengen!

Yoebe Hollestelle heeft de gitaar in zijn handen en laat deze spreken als geen ander. Geïnspireerd door legendes als Eddie Van Halen en Steve Lukather, trakteert hij het publiek op spetterende solo's die de harten van de luisteraars sneller doen kloppen. Zijn missie? De gitaarsolo terugbrengen in de popmuziek!

Bart van Helvoort neemt de zang voor zijn rekening. Met zijn zachte G en onweerstaanbare charme weet hij het publiek te betoveren. Van karaokeavonden tot het grote podium, Bart laat níemand stilstaan. Wanneer Bart het podium betreedt, transformeert zijn introverte kant in een waar podiumbeest dat klaar is om het publiek te veroveren!

Last but not least hebben we Herralt Hoving achter de drums, de meester van het ritme die als kind al deuken sloeg in koekenpannen. Samen met Bastiaan zorgt hij voor de solide basis in de vorm van een uitstekend strakke ritmesectie.

Met hun aanstekelijke energie, catchy hooks en een boodschap van optimisme is Burtsko klaar om het 1 Ander Festival te laten ontploffen met hun unieke mix van Nederlandstalige poprock en jaren 80-invloeden. Dus laat je struggles achterwege, trek je dansschoenen aan en dans mee op de onweerstaanbare klanken van Burtsko!Powered by

phoenix cultuur logo